FÖRBÄTTRA KUNDUTCHECKNINGEN

UTCHECKING MED ETT KLICK – FRIKTIONSFRITT OCH SÄKERT

Utcheckningstillfället är det mest kritiska momentet för alla e-handlare och onlinetjänster. Minsta friktion får kunden att vända i dörren. Framgången för tredjepartslösningar kring onlinebetalningar visar på hur mycket man kan öka försäljningen genom att minska friktionen.

Problemet med många av dessa tredjepartslösningar är att de endast fokuserar på enkelheten och missar säkerhetsaspekten. Det duger inte att bara kräva en e-postadress för att ett onlineköp skall kunna slutföras, det gör livet allt för enkelt för bedragare. Användaren måste få tillbaka kontrollen och ges möjlighet att godkänna köpet och e-legitimering är den naturliga lösningen.

Freja eID kan användas som ett extra säkerhetssteg tillsammans med den tredjepartsleverantör ni har idag. Men den kan även användas fristående för att skapa ett juridiskt bindande avtal vid utcheckningen. Och det bästa av allt, Freja eID kan även populera er tjänst med den användardata ni behöver för att slutföra beställningen. Därmed kan era användare i princip checka ut, göra GDPR-samtycke och skriva under ett juridiskt bindande avtal med ett klick!

FREJA eID ANVÄNDNINGSOMRÅDEN