OÄNDLIGA
MÖJLIGHETER MED FREJA eID

Freja eID är inte bara en kostnadsfri fjärrkontroll till det digitala livet där användaren kan identifiera sig, logga in och skriva under med PIN, fingeravtryck eller ansiktsigenkänning. Den ger dessutom användaren full kontroll över dennes identitet, integritet och digitala aktiviteter genom Mina Sidor. Men framförallt är Freja eID en nyckel till er digitalisering som låser upp och öppnar en oändlighet av möjligheter till bättre kund- och användarupplevelser, högre säkerhet, ökad kundinteraktion, regelefterlevnad och naturligtvis sänkta kostnader. Läs om några av alla de användningsområden där Freja eID utgör nyckeln till er digitala framgång.

Personligt eID

Freja eID validerar identiteten och användarens samtliga uppgifter och går i god för detta. Utifrån detta kan ni interagera med såväl nya som existerande användare med en hög nivå tillit. Till detta bidrar Freja med att minska friktionen användarupplevelen och till regelefterlevnad.

Personligt ID

Organisations eID

Ovanpå den validerade personliga identiteten kan er organisation använda Freja som en egen ID-plattform där ni hanterar användardata och kontrollerar livscykeln. OrgID är separerat från det personliga och lämpar sig därmed bra som exempelvis tjänstelegitimation eller medlems-ID.

Organisation ID